Neuvola terveiset!

Nonni, nyt on sitten ensimmäinen neuvola käynti ohi! puolitoista tuntia juteltiin neuvolan tädin kanssa. Todella jännittävää se oli. Kerroin neuvolan tädille kaikki asiat mitkä mietitytti. Hän oli todella sydämmellinen ja aivan ihana ihminen! Kerroin hänelle, että olen sairastanut anoreksian 13 vuotiaana. Ja hän kehui ja sanoi monta kertaa, että on hyvä asia, että kerroin siitä. Ja jos minua alkaa ahdistamaan painon nousu niin hän voi ohjata minut ravitsemusterapeutille tai psykiatrille tarpeen tullen. Oli ihanaa kun hän ymmärsi ja otti minun pelot tosissaan. On todella vaikeaa ex anorektikkona odottaa lasta. Kehon muutokset enimmäkseen vain masentaa ja juuri siksi tämä aika tulee olemaan erittäin haastavaa minun itsetuntoni kannalta. Mutta kyllä tästä selvitään. Ja minun rakas tuleva LAPSI menee kaiken edelle. Ahisti minua sitten kuinka paljon tahansa niin haluan tehdä kaikkeni rakkaan lapseni eteen.

Neuvolassa selvisi myös laskujen mukaan aika missä nyt mennään. Hänen mukaansa laskettu aika on 7.1.2014 ja nyt olisi 7+1 menossa. Kun kerroin hänelle kiertoni pituuden hän sanoi sen vähän muuttavan laskettua-aikaa ja tämän hetkistä tilannetta. Muta hän ei kuitenkaan sitä uudestaan laskenut. No se selviää sitten vk 11. Eli n. juhannuksen aikana, että missä ollaan menossa, paljon viikkoja yms.. Silloin on siis niskapoimuseulonta, ultra jne.. Sitä ennen kuitenkin on  2. neuvolakäynti 19.6. Silloin on myös samaan aikaan lääkäri-aika. Mukavaa kun alkaa olla perillä näistä asioita!

Sain myös paljon esitteitä mukaan ja myös meille dvd:n. Taidetaankin katsastaa se läpi tänään. Niin 
jännittävää!!

Ja sitten vähän mitä muuten kuuluu. Kuuluu ihan hyvää. Aamupahoinvointi on edelleen samanlaista. Ihan kamalaa! Tänään tuli taas aamulla oksennettua. Pyrin syömään ei rasvasia ruokia ja säänöllisesti. Syön 2 tunnin välein. noin suurinpiirtein. Silti huonoa oloa on edelleen. 


Eilen käytiin syömässä kotipizzassa. Minä söin todella herkullisen salaatin. En jaksanut ihan kaikkea syödä, mutta se oli tosi HYVÄÄ ! Kävin itse samalla myös työhaastattelussa päiväkotiin. Saa nähdä miten käy. Perjantaina pitäisi soitto tulla. En uskalla toivoa liikoja. Työhaastattelun jälkeen menimme mieheni vanhempien luokse ja siellä oli esittelijät, jotka luennoivat meille zinzino kahvikonetta, lähtisimmekö siihen mukaan? No, emme lähteneet. Ehkä joskus, mutta vielä ei ole rahaa sijoittaa siihen hankkeeseen. Voisihan sillä rikastua, mutta jotenkin en usko, että lähdemme siihen ainakaan ihan heti mukaan. Rahaa tietenkin tarvitsisimme, mutta noo.. Ehkä joskus :)


Maanantaina rakas siskoni lähti omaan kotiinsa. Hänen kanssa oli mukava viettää aikaa. Mieheni on paljon pelimatkoilla jonka vuoksi olen todella usein yksinäinen. Oli ihanaa kun oma siskoni oli täällä ja sai viettää hänen kanssa aikaa. Tässä muutama kuva siitä ajasta.


peliä nimeltä rummikub tuli pelattua aika paljon. Ihana peli.


ilta kävelyllä tuli käytyä. Kaunis ilta oli. Kuva on kännykkäkuva. Nyt jatkuu taas arki. Mieheni on töissä ja minä yksin kotona. Kotihommia pitäisi tehdä, mutta jotenkin kiinostaa enemmän viettää aikaa tietokoneen ääressä. Nyt taidan alkaa syömään ja lueskelemaan lehtisiä mitä neuvolasta tarttui käteen. Mukavaa päivää taas kaikille :) !

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //