Jatkuvaa huonoa oloa..

Huonovointisuus vain voimistuu. 
Olen huomannut, että nämä auttaa tähän pahoinvointiin:


  • Aamulla herättyäni nousen sängystä hitaasti ylös.
  • Juon lasin mehua/mehukeittoa
  • Otan purukumin ja pureskelen
  • Pesen hampaat

Ei nuo mun konstit tietenkään joka aamu auta ja huono-olo pysyy silti. Mutta ainakaan oksennus ei tule niin helposti! Eniten pelottaa tällä hetkelle, että kuinka paljon tämä pahoinvointi lisääntyy. Huomenna alkaa laskujen mukaan vk 8. Pelottaa jo ajatus miten huonovointinen olen vk 10-12. Tuona aikana olen menossa 5 päiväksi Ruotsiin, lentokoneella. Saa nähdä oksentelenko Ruotsissa pitkin päivää vai onko pahoinvointi vähäisempää silloin. 

Viikonloppuna kylässä oli ihana lapsuuden ystävä. Meillä oli todella mukavaa. Vaikka aika oli lyhyt niin silti tuli vaihdettua 4-5 vuoden kuulumiset. Hän toi meille yrttejä. Saa nähdä kuinka kauan ne on vielä elossa. En ole mikään vihrepeukalo! Kerroin viikonlopun aikana hänellekkin raskaudesta ja tietenkin oli iloinen ja onnitteli. On se vaan ihanaa kun minua onnitellaan ja ihmisillä nousee hymy korviin saakka. Tuntuu se hyvälle! Hei olen onnistunut jossain! Minusta tulee ÄITI!


Olen myös alkanyt nyt kiinittämään entistä tarkemmin huomiota minun ruokavalioon. Ja tässä muutama kuva annoksista. 

Perunaa, nakkia, kurkkua sekä vihanneksia.
+ lasi maitoa.

Perunaa, lohifileetä, kurkkua ja vihanneksia.
+l asi maitoa.

Tacojen väliin. NAM!!
+ jauhelihaa, tacoja ja kivennäisvettä.

Olen aina syönyt todella huonosti ja todella vähän. Ja kun näinkin isot annokset syön niin olen ihan täynnä. Kalaa olen lisännyt ruokavalioon sekä kasviksia. Olen myös yrittänyt välttää kaikkeni rasvasia ruokia ja herkkuja. Nyt teimme poikkeuksen kun ystäväni tuli kylään ja söimme tacoja ja karkkia.

Lisäksi asia mistä olen kauhuissani on rasva. Käytän ruoanlaitossa öljyä tai rasvaa, mutta en oikein muussa käytäkkään. Ja nyt pitäisi syödä 4-6 tl öljyä tai rasvaa päivässä. En käytä leivän päällä rasvaa ja tuo määrä kuulostaa siksi kamalan suurelta ja ällöttävältä. En ole ikinä, en edes lapsuudessani käyttänyt voita. Aivan kuivaa leipää olen 20 vuotta syönyt. No juttelimme tästä neuvolan tädin kanssa ja hän sanoi, että voisin aloittaa niin, että söisin 4 tl rasvaa päivässä. Mieheni sanoi, että kannattaa varmaan vetää ruokalusikallinen päivässä öljyä ja vettä päälle, sillä saan tarvittavan määrän. Mutta sekin jo kuulostaa pahalle. No olen nirso, mutta nyt pitää ajatella lapsen parasta ja kai se on aloitettava! Onhan lapsen hermoston kehitys minulle sentään tärkeä! Paljon on asioita joita pitää ruokavaliossa muuttaa..

Tässä vielä pikkumahasesta kuvanen. Pieni turvotusmaha on. Tämä on otettu aamumahasta, kun en ole vielä syönyt mitään. Juurikaan mahaa ei sivusta katsottuna näy. Pieni turvotus. Illalla maha tietenkin suurempi.


Ostin netti kirpputorin kautta itselleni kokoa M olevan paidan. paidassa on todella hyvin mahavaraa, vaikka ei olekkaan äitiyspaita. Mutta silti aivan ihana! Tämä voi mennä jopa koko raskauden ajan. No sen näkee sitten kuinka suuri vauva maha minulle oikein tuleekaan.

Tuli myös postissa lappunen perjantaina, että toiselta kirpputorilta ostamani vaatteet ovat tulleet. Tänään tai huomenna pitäisi hakea. Siellä on paljon äitiysvaatteita. Legginssit, paitoja ja maha tuubeja 2kpl. odotan innolla, että pääsen hakemaan sen postista! Hyvä aloittaa hyvissä ajoin tämä vaatteiden ostaminen.


Tässä vielä kuva viikonlopun auringonlaskusta. Mukavaa maanantaita kaikille lukijoille! Ps. On ihanaa, että minulla on 8 aktiivista lukijaa! Ja 3000 kertaa on blogiani kuukauden aikana katsottu. Se tuo hymyn kasvoille. Ja liity toki lukijaksi jos et vielä ole! :) Tervetuloa kaikki uudet lukijat! :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //